Gegevens & beschrijving

Naam:Bouchard Milliers de Boucles
Geboren op:24 augustus 2018
Moeder BouchardBarbedoux Pippin Hobbit (NL/NL)
Voor meer informatie over Pip, klik hier.
Vader Bouchard:Ulysse de Triskelleau (DE/DE)
Voor meer informatie over Upke, klik hier.

Gezondheid/eigenschappen

Heupen:
Ogen:
Schofthoogte:
Gewicht:
Vacht:
Gebit:
DNA-profiel:
Overig:
HD-A en Norbergwaarde 36
volgt (2021)
55 cm
19,5 kg
een bruine krulvacht
volledig; scharend
aanwezig
Pawpeds Database en MyDogDna
MyDogDNA (2020):– Genetic Health Index: volgt
– vWD1: volgt
Laboklin:– prcd-PRA-PCR — Genotype N/N (A) (gevalideerd):
Beide ouders vrij (2018)
– D-Lokus D1 (dilution) — Genotype D/D (gevalideerd):
Beide ouders vrij (2018)

Karakter

Kenzo heeft een plezierig karakter en een gezonde dosis energie. Tijdens de nestperiode was hij altijd de clown van het puppygezelschap en dat is hij nog steeds. Kenzo is erg grappig en houdt van een dolletje. Spelen met andere honden doet hij erg graag. Ook apporteren met zijn balletjes is elke dag een must. Hij houdt van het maken van lange wandelingen, maar laat het water liever links liggen.

Kenzo heeft de looks van zijn vader. Een prachtige mooie bruine vacht met fantastische mooie amberkleurige ogen waarin je helemaal verdwaald.

Kenzo is opgegroeid in een fijn gastgezin. Zijn baasjes Johan en Jeannette zijn dol op hem en hij gaat graag met hen mee naar de camping in het buitenland. Wel heeft Kenzo soms wat last van wagenziekte, maar dit weerhoudt hem er absoluut niet van om de auto in te springen en mee te gaan. De bestemming wint het dan van de autorit!

Kenzo heeft net als zijn ouders een ongecompliceerd karakter. Hij is een actieve maar vooral levenslustige Barbet. Speuren, apporteren en behendigheid doet hij graag. Ook houdt hij van natuurfilms en koekeloert hij graag naar buiten om te kijken wat er zich daar allemaal afspeelt (detective Kenzo hihi).

Eigenschappen van Kenzo zijn: altijd vrolijk en vriendelijk, sociaal, open, nieuwsgierig en leergierig, ondeugend en speels, gematigd jachtinstinct.

Met Kenzo zijn diverse gehoorzaamheidscursussen gevolgd.

Kenzo is hij vanaf medio 2022 beschikbaar als dekreu.