Informatie trimsalon

Welkom bij mijn hondentrimsalon “Duizend Krullen” in Purmerend!

De trimsalon
Wat begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot het trimmen van steeds meer leuke, mooie en lieve Barbets van vele verschillende Barbeteigenaren. Ik krijg steeds meer aanvragen en trimverzoeken vanuit het hele land. Eind 2022 heb ik de knoop doorgehakt en heb ik besloten van mijn hobby daadwerkelijk mijn werk te maken. Met die beslissing laat ik de juridische wereld voorlopig achter mij en wil ik andere Barbeteigenaren helpen met de vachtverzorging van hun Barbet!

Op 8 november 2022 ben ik officieel gestart met mijn eigen trimsalon onder de naam “Trimsalon Duizend Krullen”.
Deze dag is extra bijzonder, omdat exact 104 jaar geleden (op 8 november 1918) mijn overgrootvader zijn boekhandelaars- en uitgeversbedrijf c.q. advertentiebureau is gestart onder de naam Scheps & Co welk bedrijf later door mijn vader is overgenomen.
Met de start van mijn eigen trimsalon zet ik de ondernemerstraditie binnen de familie voort iets wat ik nooit had gedacht, maar ontzettend leuk vind.

Trimmen
De trimsalon is uitsluitend voor Barbets, afkomstig van mijn eigen nestjes of Barbet uit andere nestjes. Ik trim niet alleen Barbets, maar verzorg ook trim-/vachtverzorgingsworkshops voor Barbeteigenaren.

De trim- en vachtverzorgingsworkshops
Meer en meer Barbeteigenaren zien het trimmen echt als onderdeel van het leven van zijn/haar Barbet. De interesse in en de vraag naar het zelf leren trimmen van je eigen Barbet wordt steeds groter. Daarom kun je als Barbeteigenaar ook een 2-/3-daagse workshop volgen. Na afloop van deze workshop ben je in staat je eigen Barbet te trimmen en te voorzien van zijn/haar Barbet-look!

Showen met uw Barbet?
Gaat uw Barbet binnenkort meedoen aan een hondenshow en wilt u uw Barbet showklaar laten trimmen, dan kunt u hiervoor een afspraak maken in de trimsalon. Wilt u zelf leren hoe u uw Barbet de perfecte showlook geeft, dan is het mogelijk hiervoor de eendaagse workshop te volgen.

Meer informatie?
Klik op de onderstaande links.
* vachtverzorging Barbet
* trimmen: pup, puber, volwassen Barbet of trimmen showhond
* puppy workshop vachtverzorging
* workshop trimmen Barbet (meerdaagse workshop)
* workshop trimmen showhond
* informatie: de Barbet als showhond

Hieronder krijgt u een indruk van de trimsalon. De trimsalon is voorzien van airconditioning en is inmiddels onmisbaar op de hete zomerdagen.
Ik hoop u samen met uw Barbet binnenkort te mogen verwelkomen in mijn trimsalon!