Week 4

Vrijdag 14 september 2018 (de pups zijn 3 weken oud)
De pups zijn 3 weken oud en enorm gegroeid. Ze naderen de 2kg. Pip heeft soms wat moeite om de hele bups in het gareel te houden als ze drinken. De zithouding wisselt ze nu af met staan. En het werkt wel, want de pups hebben meer ruimte… al is het soms wel lastig om staand te drinken.

Richart is een ondernemend hondje en heeft de afgelopen paar dagen steeds een brokje gepikt van mama Pip. En lekker dat hij dit vond! Vandaag ben ik dan ook gestart met geweekte puppybrokjes. Een waar smulfestijn! En wat erg bijzonder was… de pups hielden het keurig schoon!

De volgende foto’s van de 3-weken oude pups mogen zeker niet ontbreken:

Delafee

Richart

Noka

Bouchard

Woensdag 18 september 2018 (de pups zijn 3 weken en 4 dagen oud)
De pups maken volop gebruik van de puppyren en de puppygym. De rammelaar vinden ze het allerleukste speeltje. Daar kunnen ze soms minuten lang mee bezig zijn. De pups beginnen ook steeds meer interesse te krijgen in het spelen met een speeltje en sleuren het overal mee naartoe.

En natuurlijk mogen de kranten niet ontbreken. Zodra ik alles heb schoongemaakt en weer een nieuwe set kranten heb neergelegd, komen ze één voor één het papier wegslepen om er vervolgens mee te spelen! Overigens is het schoonmaken van de puppyren voor mij een echte uitdaging geworden. De pups klimmen en klauteren continu over mijn benen en tussen mijn door, waardoor ik nauwelijks kan bewegen. 😅

De afgelopen paar dagen hebben de pups een aantal keer bezoek gehad en hebben ze allemaal nieuwe mensengeuren opgedaan. Ik vind het zo ontzettend interessant om te zien hoe de pups hierop reageren. Het was zowel voor het bezoek als voor mij echt genieten! En na afloop… vielen de pups heerlijk in slaap.