Week 5 & 6

De week zijn we gestart met het introduceren van veel nieuwe prikkels. Zo hebben de pups voor het eerst kennisgemaakt met wilddummy’s. Om de dummy’s zit een konijnenvachtje. De pups gebruikten hun neus flink en gingen er zelfs even mee spelen. Ontzettend leuk om te zien welke pups meer/minder geïnteresseerd waren in de dummy’s. Uiteraard kregen ze ook echt iets lekkers, namelijk een konijnenoor. Yammie!

Ook zijn de pups voor het eerst naar buiten geweest. Heel eventjes maar, want de temperatuur buiten was net 1 graad boven nul. Door het zonnetje en het wegblijven van de wind was het een mooi moment om ze even te laten snuffelen en te laten ervaren wat gras is. Een paar dagen later gingen ze met z’n allen naar buiten en kwam mama Fee ook even gezellig mee. Wat was het een feest en weer een bijzonder mooi moment om ze zo alles samen te zien ontdekken in de tuin.

Er was ook een officieel moment, want de pups zijn zowel gechipt door een medewerker van de Raad van Beheer als geënt door de dierenarts. Door de hevige sneeuwval was het wel allemaal even passen en meten. Hieronder nog wat mooie plaatjes van de pups in de sneeuw. Wat blijft het gaaf om van die kleine zwarte én bruine krullenbolletjes te zien in de witte sneeuw! Om bij weg te smelten!