Wachtlijst/aanmelding

Mededeling maart 2023

De afgelopen 2 jaar is, mede door Covid-19, de vraag naar een Barbetpup gigantisch gebleken. Dit heeft tot gevolg dat de wachtlijst binnen no-time vol is (hetgeen ook geldt voor collega clubfokkers). Om meer inzicht te kunnen geven in de nestplanning is de Barbetclub voornemens op korte termijn een overzicht te publiceren van de nestplanning van de aangesloten clubfokkers. Zodra hierover meer bekend is, zal ik de link hier naartoe plaatsen op de website.

Wat betekent dit voor Barbetkennel Milliers de Boucles?

Zoals bekend is de Barbet een relatief klein ras. Omdat ik een kleine hobbyfokker ben en ik veel waarde hecht aan het fokken op verantwoorde wijze waarbij het welzijn van mijn eigen Barbets en de instandhouding van een gezond Barbetras op nummer 1 staat, heb ik af en toe een nestje pups d.w.z. 1x in de 2 à 3 jaar. Zie voor meer informatie mijn fokbeleid.

Houd dan ook rekening met een termijn van minimaal 1 à 2 jaar alvorens u een Barbetpup van Milliers de Boucles kunt verwelkomen. Door de toenemende vraag en het beperkte aanbod is dit de nieuwe realiteit geworden en dit zal (hoogstwaarschijnlijk) ook voor een Barbetpup van collega clubfokkers gelden.

De nieuwe nestplanning voor 2023 is bekend. Zie voor meer informatie de nestplanning of u kunt zie via onderstaand aanmeldformulier aanmelden als u interesse heeft in een pup.

Aanmeldformulier nest 2023: open

Aanmelden voor een pup
U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Bij een aanmelding ontvangt u nieuws over de nestplanning. Afzonderlijke aanmeldingen voor een pup per mail, worden niet meegenomen in de mailing.

Nestnieuws? Heeft u zich aangemeld, dan ontvangt een nieuwsbericht per mail. Via een link kunt u aangeven of u nog steeds interesse heeft in een pup én of u op de wachtlijst wilt worden gezet. Dit nieuwsbericht wordt kort daarna ook op de website gepubliceerd. Mocht de wachtlijst dan al vol zijn, dan zal dit ook worden bericht.

LET OP: De aanmelding is dus géén automatische plaatsing op de wachtlijst. U geeft zich hier apart voor op nadat de wachtlijst is opengesteld.

Wachtlijst

Wachtlijst: geopend
De nestplanning voor 2023 is bekend. Voor meer informatie over het aankomende nestje, kunt u op de onderstaande link klikken:
voorjaarsnestje 2023
Wilt u meer weten over de toewijzingsprocedure van een Milliers de Boucles pup, dan kunt u hier klikken.

Vooraf laat ik u weten dat er niet meer dan 15 gezinnen op de wachtlijst staan. VOL=VOL.
Ik werk niet (meer) met reservewachtlijsten.

Aanmeldformulier

    Voor meer informatie zie deze link.